Høgskolen i Sørøst-Norge fra 1.1.2016


Laster...

Studiested Bø

Åpningstider:

Studenter har tilgang via sitt studentkort mellom 06.30 og 23.30
Andre:
Mandag til fredag 7.30 til 21.00 
(sommertid 7.30 til 15.00
Lørdag stengt

Information in English

Studiemiljø:

Studentene i Bø sier selv at noe av det beste med Bø er den gode og nære faglige oppfølgingen de får fra forelesere. Her står dørene åpne for engasjerte studenter både hos forelesere, ledelse og studieveiledere.

Studentmiljø/fritid:
Du finner fort gode venner når du engasjerer deg i noe du er interessert i. Ingenting bygger vennskap sterkere enn fellesopplevelser du selv er med på å skape. I Bø kryr det av slike muligheter – og er du noe du savner så finner du fort noen å starte det sammen med. Kroa i Bø står i en særstilling. Den er kåret til Norges beste konsertscene. I tillegg finnes et vell av andre fritidsaktiviteter. 

Campus:
Selve høgskoleanlegget er åpent og innbydende. På campus finner du i tillegg til forelesningslokalene også studentkantine, bibliotek, små områder tilrettelagt for gruppesamarbeid og Kjeller'n - studentenes egen pub. Gullbring kulturanlegg er også en del av campus og her finner du kino, svømmehall, idrettshall, scene og treningssenter.

Idrettsanlegg:
Flere utendørs idrettsanlegg ligger rett ved siden av høgskolen. Her kan du blant annet spille tennis, basket, sandvolleyball og golf. Vi har en liten skatebane og du kan drive friidrett på løpebanen og spille fotball på vår flotte 11er-bane. Webkamera viser en del av idrettsanlegget. Bø har et aktivt studentidrettslag, og studentene er hjertelig velkommen til Skarphedin, det lokale idrettslaget.

Bomuligheter:
I Bø bor studentene bra og billig. Studentsamskipnaden, (SiTel), leier ut 450 hybler på studentboliger som alle har gratis netttilgang og ligger i gåavstand fra høgskolen. Det private utleiemarkedet i Bø er også svært godt. Mange studenter velger å gå sammen og leie leiligheter eller hele hus.

Naturskjønne omgivelser
Bø ligger i naturskjønne omgivelser med store variasjoner. Her er både skog, fjell, vann og vassdrag.

Kort vei hjem til venner
Bor du i Bø har du kort vei hjem til venner og familie. Bø ligger langs Sørlandsbanen med bare 2 timer til Oslo og 2 ½ til Kristiansand. Haukeliekspressen stopper her, og det samme gjør Telemarkekspressen fra Tønsberg via Porsgrunn.

Ansvarlig for siden,
Info

HØGSKOLEN I TELEMARK
+ HØGSKOLEN I BUSKERUD OG VESTFOLD
= HØGSKOLEN I SØRØST-NORGE FRA 01.01.2016

Til toppen