Nyhetsarkiv

Ta det kuleste bildet eller lag den morsomste filmen fra studiehverdagen på Høgskolen i Telemark. Tagg bildet med #hitkonk #altsomventer.

Klimaforedrag 13.02.2014
Bilde av foredragsholder i samtale med studenter etter foredraget

Polarfarer Tobias Torleifsson ga fantastisk innblikk i vill, uberørt arktisk natur i foredraget han holdt for natur- og friluftslivsstudenter i Bø 13. februar. Samtidig beskrev han hvordan området rammes av klimaendringer, og illustrerte dette med tankevekkende grafer om temperatur og C02-utslipp.

tre damer på stand i samtale med en student

Årets andre Karrieredagen ved Høgskolen i Telemark gikk av stabelen ved studiested Bø onsdag 12. februar. Rundt 25 utstillere i form av offentlige og private bedrifter, kommuner, bemannings- og konsulentbyråer var til stede for å kapre flittige HiT – studenter.

biogassanlegg

Bonden Knut Vasdal fikk denne uken Telemark fylkeskommunes miljøpris for utvikling av en bærekraftig gjødselsfordelingsmetode på gården Foss i Skien. Vasdal har over flere år samarbeidet med forskere fra Høgskolen i Telemark om metodene.

Ein gruppe studentar som står i glassgata på høgskolen

Dei serviceinnstilte HiT-studentane sytte for at den årlege Karrieredagen gjekk knirkefritt for seg både for studentane og for dei 47 utstillarane som hadde tatt turen for å kjempe om morgondagens arbeidskraft.

Fornøyde studenter 03.02.2014
Jarle Bjerkholt

I den nye landsomfattende undersøkelsen "Studiebarometeret" skårer bachelorstudiet i gassteknologi ved Høgskolen i Telemark nest høyest av samtlige ingeniørstudier i Norge.

Morten Braatø og Kristian Bogen

Høgskolen i Telemark (HiT) og industriinkubatoren Proventia går saman om å få fleire innovative idéar frå høgskolen til å bli vekstbedrifter.

Lørdag 1. februar kl. 16.00 sendes høstens Forsker grand prix - show fra Porsgrunn på NRK2. Arrangementet der 10 doktorgradsstudenter fra Agder og Telemark deltok, vises nå for hele nasjonen.